Misafir Aydınlatma Metni

AnasayfaMisafir Aydınlatma Metni

Misafir İnternet Kullanımında İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla internet kullanımı için doldurulan hot spot kullanıcı paneli hakkında ÖZYURTLAR İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SAN. TİC. A.Ş. tarafından hazırlanmıştır.

İnternet kullanımı için doldurulan hotspot kullanıcı paneli aracılığıyla paylaştığınız telefon numarası ve internet kullanımına dair trafik bilgileriniz ile sınırlı olan kişisel verileriniz, sunulan internet hizmetinde veri sorumlusunun güvenliğinin sağlanabilmesi ve 5651 sayılı kanun gereği trafik bilgilerinin kayıt edilmesinin zorunluluğunu yerine getirmek âmâcılıyla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’ nın 5. maddesinde yer alan, “kanunlarda açıkça öngörülmesi” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir. Bu kişisel verileriniz yetkili kamu kurum ve kuruluşlarla paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” Madde 5’e göre, Âşık Veysel Mah. Hadımköy – Bahçeşehir Yolu No:5D /11 Esenyurt İstanbul adresine yazılı olarak gönderebilir veya [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz.

Özyurtlar Holding olarak; 1990 senesinde çıktığımız bu yolda 75.000 kişiyi ev sahibi yaptık. İstikrarlı yükselişimiz ve profesyonel kadromuz ile toplam 2.000.000+m2 alana 18.000+ konut inşa ettik.