Ödül İstanbul Davet Mektubu

AnasayfaÖdül İstanbul Davet Mektubu

DAVET MEKTUBUDUR

Değerli Müşterimiz ,

Öncelikle bize inandığınız, güvendiğiniz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

ÖDÜL İSTANBUL projemizde E Blok tamamlanmış olup, 30.06.2024 tarihi itibari ile bağımsız bölümlerin fiili teslimlerine başlayacağız.

İşbu davet mektubunun tebliği itibari ile bizzat kendiniz ve/veya vekiliniz aracılığı ile gün ve saat ile alakalı aşağıdaki irtibat numaralarını arayarak randevu almanız önemle rica olunur.

Daire teslimi için öncelikle Ödül İstanbul proje ofisimizdeki Gayrimenkul Departmanımızdan ‘Borcu Yoktur Yazısı’ alıp aşağıda belirtilen gerekli evraklar ile birlikte site yönetiminden dairenizi teslim alabilirsiniz.

Sitede oturumun ve yaşamın başlayacağı tarih 30.08.2024’tür

Saygıdeğer müşterimiz, imzalamış bulunduğunuz sözleşmenin hükümleri gereğince belirtilen tarihte davete icabet etmenizi önemle hatırlatır, güveninize teşekkür ederiz.

Gayrimenkul Teslimi İçin Gerekli Evraklar ;

• Gayrimenkule Ait Tapu Örneği
• Kat Malikinin Kimlik Örneği
• Gayrimenkul Teslimi Vekâleten Alınacak İse Kat Malikinin Noter Onaylı Vekâletname Örneği

(Verilecek olan vekaletname içeriğinde ‘Gayrimenkule ait adres, daire numarası, ada, pafta ve parsel numarasının belirtilerek bağımsız bölümlerin yüklenici firma, müteahhit firma tarafından teslim edilmesi durumunda bağımsız bölümlerin anahtarlarını teslim almaya, tutanaklarını tanzim ve imzalamaya bu hususlar ile ilgili olarak düzenlenecek olan tüm resmi evrak ve belgelerin tamamını tanzim ve imzalamaya’ yetkisinin bulunması gerekmektedir.)

Gayrimenkulünüzde mutlu ve huzurlu yaşamanızı dileriz.

 

Saygılarımızla,
ÖZYURTLAR GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI VE İNŞ. SAN. A.Ş.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
TAMER ÖZYURT

 

Gayrimenkul Teslimi İçin Randevu İrtibat Bilgileri
(0212) 967 36 36
 (0212) 967 63 85
info@odulistanbulyonetim.com
Tek Yetkili Satış Ve Kiralama İçin Randevu İrtibat Bilgileri
0536 310 93 04 – Murat DEMİR

Özyurtlar Holding olarak; 1990 yılında çıktığımız bu yolda 80 bin kişiyi ev sahibi yaptık. İstikrarlı yükselişimiz ve profesyonel kadromuz ile toplam 2 milyon m2 alana 20 binden fazla konut inşa ettik.