MEYDAN ARDIÇLI, 0.99 FAİZ ORANI VE 36 AY VADE SEÇENEĞİYLE YATIRIMCI TALEPLERİNDE SINIR TANIMIYOR !!!

“Yeni Yaşam Dalgası”nda oturum ve yatırım cazibesi! Meydan Ardıçlı, 0.99.faiz oranı ve 36 ay vade seçeneğiyle yatırımcı taleplerinde sınır tanımıyor. Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen ‘Meydan Ardıçlı’projesi, donanımı ve yüksek kazanç faktörüyle oturum ve yatırım amaçlı konut satın alan yatırımcıları aynı projede buluşturdu. Yatırımcıların prestijli yaşam ve yüksek kazanç beklentilerini aynı anda karşılayan proje, sunduğu “Yeni Yaşam Dalgası” ile her türlü yatırımcı taleplerinde artış yaşanmasını sağladı. Faizlerin yüzde 1’in altına indirilmesi de talepte doping etkisi yarattı. 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan projedeki daireler, 0.99 faiz oranı ve 36 ay vade avantajıyla satışa sunuluyor. Geçmişten gelen köklü tecrübesiyle sektörün gelişimine yol göstererek 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding ve yaklaşık 30 yıldan bu yana 8 ayrı sektöre faaliyet gösteren Bahaş Holding ortalığıyla Esenyurt’ta yükselen Meydan Ardıçlı projesi, hem yatırım hem de oturum için konut satın almaya yönelen yatırımcılar için cazibesini sürdürüyor.

Esenyurt’un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde “Yeni Yaşam Dalgası” başlatan projenin sunduğu prestij ve yüksek katma değerin, yatırımcıların tüm beklentilerini karşıladığını vurgulayan Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin şu açıklama bulundu: Tamer Özyurt: “Sektördeki hareketin bir adım önündeyiz” “Projemizin sunduğu “Yeni Yaşam Dalgası”nın bir sonucu olarak yatırımcılarımızla buluşturduğumuz prestijli yaşam ve yüksek kazanç faktörleri, yatırımcı taleplerini dinamik tutuyor. Faizlerin yüzde 1’in altına indirilmesinin etkisiyle satışlardaki dinamizmi üst boyutlara taşımayı başardık. Sadece talepte değil talebin satışa dönüşmesi noktasında sektörde başlayan hareketin bir adım önünde gidiyoruz. Projemizden yatırım ve oturum amaçlı daire satın alanların oranı birbirine eşit bir seyir gösteriyor.” Tamer Özyurt: “Satış ofisimize gelen talepler sıcak satışa dönüşüyor” Temmuz ayı ortasında gerçekleştirilen faiz indiriminin satışlardaki artışı tetiklediğine işaret eden Tamer Özyurt, “Projemizden konut satın almak isteyen ancak uygun koşulların oluşmasını bekleyen yatırımcılarımızın talepleri ile satışlara hız kazandırdık. Satış ofislerimize gelen talepler, hızla sıcak satışa dönüşüyor. 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan projemizdeki daireleri, 0.99 faiz oranı ve 36 ay vade avantajıyla satışa sunuyoruz” diye konuştu.

Yüzde 70’i satıldı Teslim aşamasına geçmeden yüzde 70’inin satışının tamamlandığı proje, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ve dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa edilen meydanı ile İstanbul için “Yeni Yaşam Dalgası” olarak tanımlanıyor. 545 milyon TL’lik yatırımla 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan proje, her türlü detayın yer aldığı donanımıyla sektöre üst düzey bir boyut kazandırıyor. İlk etabımızın teslimlerinin eylül ayında yapılacağı projenin 2’nci etabının yılsonunda, kalan kısmının ise 2020 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Sadece kazançlı değil, yaşama konfor katan proje! Esenyurt’un en hızlı değerlenen bölgesinde sadece kazançlı değil, tüm donanımıyla hayat standartlarını yükselten Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor. Geçmişin nostaljik mimari tasarımı, modern mimariyle birleşti Esenyurt’ta 2 ve 7 kat arasında değişen bloklardan oluşan, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak inşa edilen Meydan Ardıçlı, geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle harmanlıyor. Paris’ten Roma’ya New York’tan istanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımından aldığı güçle bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut getiriyor. Kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokaklarıyla İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Esenyurt’un çekim merkezi olarak konumlanan proje, zengin sosyal dokusuyla, İstanbul’a dünyanın en büyük metropolleriyle yarışan nitelikte görkemli bir meydan kazandırıyor. 24 saat yaşayan proje Sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan, içerisinde dünyaca ünlü markaları barındıran alışveriş markalarından, cafe ve restoranlara kadar her türlü detayın düşünüldüğü cadde ve sokakları, su ve ışık oyunlarıyla 24 saat yaşayacak olan proje, İstanbul’un sosyal hayatına dinamik bir yapı kazandıracak. 12 bin metrekarelik yeşil alanda doğa ile iç içe Konforlu bir yaşam alanı olarak her ayrıntının düşünüldüğü projede 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları yer alıyor. Yanı başında yer alan metro istasyonuyla, civardaki üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile de ulaşım avantajı sağlanıyor.

Önceki haber

ESENYURT’U DÜNYANIN EN BÜYÜK MEYDANLARIYLA YARIŞTIRACAK

Sonraki Haber

Sektörümüzde yeniden yükselişin yaşanacağı bir dönemin içerisindeyiz

Özyurtlar Holding olarak; 1990 senesinde çıktığımız bu yolda 80.000 kişiyi ev sahibi yaptık. İstikrarlı yükselişimiz ve profesyonel kadromuz ile toplam 2 milyon m2 alana 20.000+ konut inşa ettik.